FødevareWatch

Dagrofa Foodservice er foran budget

Årets første syv måneder er ifølge Dagrofa Foodservice-chef Peter Bruun forløbet bedre end forventet.

Foto: PR/DAGROFA

Den underskudsramte Foodservice Danmark-forrenting, som i dag fungerer under navnet Dagrofa Foodservice, er kommet bedre i gang med 2019, end man sidste år turde budgettere med.

Det siger adm. direktør Peter Bruun til Dansk Handelsblad.

"De første syv måneder af året er gået bedre for Dagrofa Foodservice, end vi har budgetteret med. Jeg læser regnskabet nedefra, for bundlinjen er vigtigst. Men vi har også vækst på omsætningen, der er højere end sidste år," siger han til bladet.

Sidste år voksede selskabet 2 pct. på toppen til 4,235 mia. kr. Siden 2016 har selskabet tabt 285,4 mio. kr. I det seneste regnskab for 2018 lå underskuddet på 127 mio. kr.

Peter Bruun tog sidste år i november hul på jobbet som direktør i selskabet, og han har siden stået i spidsen for en proces, hvor samarbejdet mellem S-Engros og Catering Engros bindes meget tættere sammen, og de kørende sælgere arbejder ligeledes tættere sammen om aktiviteterne i de 29 cash & carry-butikker. Catering Engros, Prima Frugt og Kødgrossisten er i dag samlet under én ledelse.

Tabsgivende foodservicekoncern skifter navn

Hørkram voksede igen med 10 procent

Foodservice Danmark smelter dele af engros-forretninger sammen

Sådan vil direktør få Foodservice Danmark tilbage på sporet

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier