FødevareWatch

Makkerpar bag nyt kødalternativ lander investering fra Cofoco

To iværksættere, der står bag et kødalternativ af lupinbønner og ærter, får en pose penge fra Cofoco, som har gjort det muligt for dem at starte egen produktion i Danmark.

Emil Døi van Dijk Thorborg (tv) og Christian Munch (th) har skabt et kødalternativ, der består af tre naturlige ingredienser, som kan dyrkes økologisk og klimavenligt i Danmark, fortæller den ene stifter. | Foto: PR/Foodture

Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch, der står bag den plantebaserede spiller Foodture, henter ny kapital fra restaurant- og cateringkoncernen Cofoco Food.

Pengene bliver investeret i den produktion, som Foodture er ved at etablere på Amager Landevej ved Kastrup. Her producerer virksomheden sin egen version af indonesisk tempeh, som førhen blev produceret i Holland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier