FødevareWatch

Makkerpar bag nyt kødalternativ lander investering fra Cofoco

To iværksættere, der står bag et kødalternativ af lupinbønner og ærter, får en pose penge fra Cofoco, som har gjort det muligt for dem at starte egen produktion i Danmark.

Emil Døi van Dijk Thorborg (tv) og Christian Munch (th) har skabt et kødalternativ, der består af tre naturlige ingredienser, som kan dyrkes økologisk og klimavenligt i Danmark, fortæller den ene stifter. | Foto: PR/Foodture

Iværksætterne Emil Døi van Dijk Thorborg og Christian Munch, der står bag den plantebaserede spiller Foodture, henter ny kapital fra restaurant- og cateringkoncernen Cofoco Food.

Pengene bliver investeret i den produktion, som Foodture er ved at etablere på Amager Landevej ved Kastrup. Her producerer virksomheden sin egen version af indonesisk tempeh, som førhen blev produceret i Holland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier