FødevareWatch

Nordea løfter Orkla-kursmål: Naturli og Anamma er 7,5 milliarder værd

Analytikere fra Nordea Markets ser markedet for kødalternativer vokse kraftigt i de kommende år, og de to Orkla-ejede selskaber vurderes til at stå godt i markedet. En potentiel Naturli-børsnotering er tilmed interessant for Orkla, lyder vurderingen.

Naturli' er gået til angreb på kødet og mælken med en række produkter (plantefars, havremælk) og ser på udviklingen af 'mælk', planteyoghurt, nye 'kød'.-typer m.m. Selskabet tegnes ofte af marketingdirektør Michael Pilgaard (tv), direktør Henrik Lund og inovationschef Jan Lund. | Foto: Jens Dresling

Medvinden i det plantebaserede forretningsområde er til at føle på, når man læser den nye Nordea Markets-analyse Planting seeds for growth.

Her vurderer to analytikere, Oliver Schüler Pisani og Anders Espedal Hagen, at markedet for plantebaserede kødalternativer vil vokse særdeles kraftigt, og børsnoterede Orkla står til at kunne få en markant bid af fremgangen gennem datterselskaberne Naturli Foods og Anamma.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier