FødevareWatch

Kantine-direktør: Bæredygtighed er vigtigere end økologi

Kantineselskabet Fazer Food Services har satset stort på økologi, men direktøren tror på, at bæredygtighed i form af eksempelvis mindre madspild bliver langt vigtigere i fremtiden. Derfor vil han gøre op med buffeten, der bugner af valgmuligheder.

Foto: PR/Fazer Food Services

Siden 2012 har kantineselskabet Fazer Food Services haft bronzemærket ved at have en økologiandel på 40 pct., men er økologi ensbetydende med bæredygtighed? Ikke nødvendigvis.

"Der kan opstå konflikter, hvor det for eksempel er bedre med frilandstomater fra Spanien, der ikke er økologiske, fremfor danske økologiske tomater, som bliver kunstigt opvarmet udenfor sæson. Derfor står bæredygtighed højere på listen end økologi," forklarer Morten Hammerich, adm. direktør i Fazer Food Services, der holder til i Odense.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier