FødevareWatch

Dansk ingrediensfirma øger fokus på det plantebaserede

Procudan er klar til at udbygge aktiviteterne og produkterne inden for de plantebaserede ingredienser til fødevarebranchen.

Foto: Miriam Dalsgaard / Ritzau / Scanpix.

I fremtiden vil der være meget mere efterspørgsel på veganske og vegetariske fødevarer i takt med, at andelen af særligt flexitarer vokser.

Derfor tilpasser Procudan, der producerer ingredienser til bl.a. mejeri-, bageri-, og konfektureindustrien, produktionen.

Det fortæller selskabets produktchef, Martin Jacobsen, i en pressemeddelelse.

"Vi lever i en tid hvor madkulturen er under forandring. Animalske ingredienser er en fast forankret del af mange opskrifter, men vi ser en øget interesse for at udnytte de muligheder, plantebaserede ingredienser giver," siger han.

Procudan sælger primært til Skandinavien og har hovedkvarter i Kolding.

Sidste år landede selskabets årsresultat på 3 mio. kr., mens bruttofortjenesten endte på 35,3 mio. kr.

Bedste resultat i årrække for Procudan

Tidligere Arla-selskab laver beskedent overskud

Irske Kerry Group træder ind på det plantebaserede marked

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier