FødevareWatch

Sticks'n'Sushi kigger strategimål igennem efter ledelsesrokade

I det, der betegnes som en udramatisk udskiftning, har sushikæden Sticks'n'Sushi skiftet lidt rundt på de øverste poster i direktionen og bestyrelsen. Den nye ledelse skal nu "genbesøge" mål og planer.

Foto: Martin Slottemo Lyngstad / Ritzau Scanpix

Sushikæden Sticks'n'Sushi, der i Danmark har 12 butikker i Storkøbenhavn, snart 10 restauranter i London og en enkelt i Berlin har igen fået ny ledelse i form af Andreas Karlsson som adm. direktør og Jens Aaløse som bestyrelsesformand.

Til Børsen siger Erik Holm, der er ledende partner hos majoritetsejeren Maj Invest, at udskiftningerne er udramatiske, og at han selv trækker sig som formand af hensyn til sin egen tid, og at den tidligere direktør Rod McKie træder tilbage, fordi det ikke hænger sammen at bo i London og arbejde i København.

I Maj Invest, der tidligere i år øgede sin ejerandel i sushikæden til over 50 pct., ønsker Erik Holm fortsat ikke at sætte til på målsætningen for investeringen i Sticks'n'Sushi, men at man har indledt en ny proces i forbindelse med udskiftningerne.

"Vi er lige ved at genbesøge, hvad vores mål og planer for forretningen skal være inden for de næste tre år, men vi skal have indtjeningen op, efter vi har brugt mange omkostninger på at få selskabet til at vokse," siger Erik Holm til Børsen.

Sticks'n'Sushi får ny direktør og bestyrelsesformand

Svensk restaurantkoncern åbner i Berlin efter dansk gennembrud

Kapitalfond øger sin ejerandel i dansk sushi-koncern

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier