FødevareWatch

Shake Shack kryber til korset: Bringer nu også mad ud

Efterspørgslen efter fast food bragt til døren stiger markant i USA, og det får nu en af landets kendte burgerkæder til at vende på en tallerken.

Foto: John Locher / AP / Ritzau Scanpix

I december hed det i en udmelding fra den amerikanske burgerkæde, at maden ikke var egnet til at ligge en halv time i en pose for så at blive indtaget andre steder end i restauranten, og at det ville stride mod Shake Shacks brand at bringe mad ud.

Den udmelding er ikke længere at finde på Shake Shacks hjemmeside, efter at burgerkæden har indledt et samarbejde med leveringstjenesten Grubhub om at levere mad til kunderne.

Det skriver Bloomberg.

Shake Shack vil i løbet af de kommende ni måneder rulle tilbuddet ud i sine omkring 150 restauranter, men fra start vil leveringen kun være mulig fra fire restauranter i New York, Chicago, New Jersey og Connecticut.

Ifølge Shake Shack-topchef Randy Garutti sikrer man, at leveringstiden holdes helt nede, ved først at sætte gang i madlavningen når man ved nøjagtigt, hvornår buddet står klar til levering i restauranten. Udover samarbejdet med Grubhub har Shake Shack også testet leveringskoncepter med andre tjenester som Postmates, Caviar og DoorDash i de seneste to år. Burgerkæde i vejret på opjustering og stærk vækst Amerikansk burgerkæde falder i eftermarkedet Dansk burgerbar væltet omkuld af amerikansk hæder

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier