FødevareWatch

Borgfreden er forbi i flæskefyrsternes familiefejde

Familiefejden i den tyske slagterikoncern Tönnies er efter flere år med forholdvis ro igen blusset kraftigt op. I halen på et par markante opkøb lægger slagteriarving sag an mod sin onkel, Tönnies-topchef Clemens Tönnies. Det skal føre til et salg af hele koncernen.

En lille håndfuld år efter den sidste store fejde mellem slagteriarvingen Robert Tönnies og dennes onkel Clemens Tönnies rullede, er der igen båret skyts til bålet. Clemens Tönnies har siden 2001 fungeret som adm. direktør i den familieejede slagterikoncern, som herhjemme mest er kendt som ejer af slagterikoncernen Tican, men han har i større eller mindre grad gjort det med nevøen Robert Tönnies på sidelinjen.

Ifølge en lang række tyske medier har Robert Tönnies, der er søn af den oprindelige slagteriejer Bernd Tönnes, som døde i 1994, har nu lagt sag an mod sin onkel Clemens og sønnen Maximilian Tönnies, og han vil derigennem forsøge at gennemtvinge et salg af den familieejede koncern fra Rheda-Wiedenbrück.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier