FødevareWatch

HKScan mindsker underskud – Danmark trækker som det eneste land ned

Den finske slagterikoncern HKScan lander et mindre underskud i årets første halvår sammenlignet med sidste år. Danmark stikker dog ud som en negativ undtagelse, idet underskuddet bliver fordoblet.

Foto: Carsten Andreasen/INDBLIK

Underskud efter underskud har længe været en realitet for den finske slagterikoncern HKScan. Også i årets første halvår står tallene skrevet i rødt, men det går i den rigtige retning for koncernen, der igen i andet kvartal har formået at mindske underskuddet.

"Resultatet er ikke på et tilfredsstillende niveau, men retningen i første halvdel af året har været rigtig. Selvom sammenlignelig ebit for første halvdel af året stadig var negativ, blev den forbedret med over 22 mio. euro i forhold til sidste år," skriver Tero Hemmilä, adm. direktør i koncernen, i regnskabsmeddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier