FødevareWatch

Daloon fokuserer på bundlinjen efter tocifret millionunderskud

Siden Daloon blev opkøbt af en hollandsk kapitalfond i starten af 2016, er forretningen vokset 5-6 pct. hvert år. Bundlinjen er ikke fulgt med, men det skulle gerne ændre sig. "Hovedambitionen er at blive profitabel," siger direktør Peder Andersen.

Peder Andersen, adm. direktør i Daloon, der har produktion i Nyborg. Foto: Anine Holmelund Frandsen/Watch Medier

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier