FødevareWatch

Stor østjysk pålægsproducent går i rekonstruktion

Pålægsvirksomheden Defco, der bl.a. leverer private label-pålæg til Salling Group og Rema 1000, er trådt i rekonstruktion, fordi virksomheden ikke har været i stand til at betale sin gæld, erfarer FødevareWatch.

Foto: Martin Lehmann

Fødevarevirksomheden Defco A/S, der har hjemmeadresse i Aarhus, er trådt ind i en rekonstruktionsfase, som kommer i forlængelse af, at selskabet ikke har været i stand til at betale sin gæld, erfarer FødevareWatch.

"Vi er rent teknisk gået i rekonstruktion 3. juli om eftermiddagen, og det er vi for at kunne finde en løsning på den fortsatte drift med nogle nye mennesker, så vi kan bevare Defco og arbejdspladserne," lyder det bekræftende fra direktør Mikkel Czaja, da FødevareWatch forholder ham indholdet af et brev, som den udpegede rekonstruktør har sendt til Defcos leverandører. Videre siger direktøren, der er søn af majoritetsejer Knud E. Czaja:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier