FødevareWatch

Homemate-ejer tager modekoncern af børsen

Niels Martinsen, modemand og majoritetsejer i Homemate, vil ikke længere have tøjkoncernen IC Group noteret på fondsbørsen. Han ser frem til en mere enkel fremtid.

Foto: Homemate / PR

Friheden Invest, der ejer majoriteten i måltidsselskabet Homemate, som har en stribe madbutikker, hvorfra der sælges næsten færdige retter i det storkøbenhavnske område, er i færd med at opkøbe alle aktier i modekoncernen IC Group, og dermed afnotere den børsnoterede virksomhed, som står bag mærkerne By Malene Birger og Tiger of Sweden.

Til Børsen siger ejer Niels Martinsen, at det sker fordi, modekoncernen ikke er brug for at være noteret, og fordi en afnotering igen kan gøre forretningen mere fokuseret.

"Der er meget bureaukrati forbundet med at være noteret. Omkostninger er der også. Og ikke mindst, så tager det fokus fra drift og udvikling. Vi har jo nu kun to tøjmærker tilbage og laver en bestyrelse for hvert brand, så vi kan fokusere mere på at skabe en bedre udvikling af mærkerne," siger Niels Martinsen til Børsen.

Friheden Invest overtog i foråret 1,4 millioner IC Group-aktier fra Nordea Funds for 39 kr. pr. stk. Niels Martinsen og Friheden ejer dermed 91,18 pct. af IC Group og kan lade afnoteringen gå i gang.

Gennem Friheden Invest har Niels Martinsen ad flere omgange tilført den tabsgivende Homemate-opstartsvirksomhed større millionbeløb.

Trods stort underskud i Homemate: "Vi er kommet for at blive"

Maaltidet efter salg til Homemate: Svigtende resultater var ikke årsagen

Takeaway-kæde køber tabsgivende måltidsfirma

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier