FødevareWatch

Arla-direktør vil hente millioner på udryddelsen af spild

Efter plukningen af de laveste frugter bliver det nu sværere for Arlas supply chain-chef Sami Naffakh at finde de mange millioner, som han skal levere til den store effektiviseringsplan Calcium. De næste halvandet år står i spildets tegn, siger han.

Foto: Joachim Adrian/Ritzau/Scanpix

Med en samlet plan om at koncerndirektør med ansvaret for Arlas forsyningskæde Sami Naffakh skal levere omkring 80 pct. af de samlede besparelser i den 3 mia. kr. store Calcium-plan, hviler der et tungt pres på mandens skuldre.

Til Børsen fortæller han, at der ikke er store fyringsrunder på vej, men at planen, som skal nedbringe Arlas udgiftsbase med 3 mia. kr. i 2022, kommer til at betyde noget for det samlede antal medarbejdere i Arla. Han og holdet fandt besparelser for de første 850 mio. kr. i 2018, og nu køres koncernen igennem for muligheder på spildsiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier