FødevareWatch

Nye varianter får isproducenternes overskud til at smelte

Selvom vejret i 2018 indbød til masser af isspisning, var det ikke hele salget, der dryppede ned på bundlinjen hos de mindre danske isproducenter. Tværtimod er det udviklingen af produkterne, der fylder i is-regnskaberne.

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Det koster hele tiden at skulle finde på nye smage og varianter af de kolde fristelser. Især hvis man ikke har så mange år eller penge på bagen som isproducent.

FødevareWatch har været en tur igennem de frosne regnskaber hos nogle af de mindre producenter af gourmet-is til detail og grossister. Det er ikke alle, der har succes med salget. Og det er svært at være en lille producent i stort hav af is.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier