FødevareWatch

Rema 1000's slot leverer råvarer i nyt bagerisamarbejde

I et nyt private label-samarbejde skal det familieejede Vorgod Bageri fra Videbæk producere økologiske kager for Gram Slot, der er ejet af Rema 1000.

Foto: Jørgen Rudbeck

Det Rema 1000-ejede, sydjyske Gram Slot, som står bag en lang række økologiske produkter, der kun sælges i discountkædens egne butikker, har præsenteret et nyt samarbejde i den søde ende af smagsskalaen.

Med afsæt i slottets egen korn- og melproduktion bager Vorgod Bageri i vestjyske Videbæk nu private label-udgaver af økologiske kammerjunkere, havrekager og kanelkager, oplyser detailkoncernen i en meddelelse.

I forbindelse med Rema 1000-regnskabet for 2018 fremgik det, at det økologiske sortiment i Rema 1000 i dag tæller 344 varenumre, hvoraf de 24 produkter stammer fra Gram Slot. Slottet leverer økologiske varer som mælk, yoghurt, mel, havregryn og müesli, men med lanceringen af de nye kageprodukter tager man hul på en udvidelse af produktporteføljen.

"Gram Slot står for økologi og kvalitet til en god pris — essensen af det vi mener, når vi i Rema 1000 siger discount med holdning. Vores kunder er rigtig glade for produkterne, og derfor udvider vi nu på flere kategorier," udtaler Rikke Witting Thomsen, indkøbsansvarlig for blandt andet brød og kager i Rema 1000, i meddelelsen.

Detailkoncernen oplyser, at man i forbindelse med lanceringen af de tre økologiske produkter har fjernet tre konventionelle produkter fra hylderne, og at man har planer om videre at udvide samarbejdet og bl.a. udvikle en serie af andre kager.

Økologisalget voksede 20 procent i Rema 1000

Coop løber med den grønne pokal - men en udfordrer nærmer sig

Discountkæder udfordrer supermarkeder med luksus

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier