FødevareWatch

Samsø Syltefabrik måtte se bundlinjen dale 1,5 millioner i 2018

Det 45 år gamle selskab med adresse på den sydlige del af Samsø måtte se resultatet i 2018 slået tilbage til 2016-niveau. Selskabets nye direktør peger på, at årsagen bl.a. er at finde i sidste års varme sommer.

Samsø Syltefabrik med lokaliteter på den sydlige del af Samsø gennemgik regnskabsmæssigt ikke det 2018, som ledelsen havde forventet. Mens håbet var et resultat på linje med de 3,9 mio. kr., der lå på bundlinjen i 2017, landede sidste års resultat knap 40 pct. lavere.

I det nyligt offentliggjorte årsregnskab for 2018 leverede det 45 år gamle selskab således et nettoresultat på 2,4 mio. kr. Dermed blev overskuddet skudt tilbage på niveau med resultatet i 2016. Årsagen er bl.a. at finde i sidste års varme sommer, fortæller adm. direktør Frank Jakobsen, der tiltrådte i februar.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Juledagene bliver ny højtid for madleverandør

Just Eat begynder at intensivere sin indsats for at fange forbrugernes interesse i juledagene. Flere er nemlig tilbøjelige til at vælge take-away over egne køkkenegenskaber og som alternativ til den tunge julemad, viser tal fra leveringstjenesten.

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der blandt andet tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier