FødevareWatch

Britisk kødkoncern skal sælge fisk i New Zealand

Britiske Hilton Food Group, der ellers er kendt for sit kødsalg i store dele af Europa, vil nu sælge fisk og skaldyr i New Zealand. Og det skal erfaringerne fra fiskeforretningen Seachill hjælpe selskabet med.

Foto: Ritzau Scanpix/Ole Frederiksen.

Købet af Icelandic Group UK Limited, bedre kendt som Seachill, skal nu hjælpe den britiske kødkoncern Hilton Food Group med at sælge fisk og skaldyr i New Zealand.

Det skriver mediet Just Food.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier