FødevareWatch

Friland-chef: Stigende efterspørgsel på økologisk svinekød

Forud for den store grillsæson er efterspørgslen efter især økologisk svinekød steget, siger Friland-direktør Henrik Biilmann.

Der kommer for alvor gang i afsætningen af bøffer og pølser i de kommende måneder, når lågene på de danske grillagregater løftes i takt med at temperaturerne stiger.

Hos Friland, der er Danish Crowns økologiske slagteri, er der ifølge direktør Henrik Biilmann godt gang i salget af særligt økologisk svinekød, men han lægger ikke skjul på, at man imødeser den kommende travle grillsæson.

"På det økologiske kød ser vi i øjeblikket en fornuftig udnyttelse af begge koncepter, og vi ser især en stigende efterspørgsel på økologisk grisekød. Der er dog ingen tvivl om, at vi ser frem til grillsæsonen både i Danmark og Europa, og den øgede efterspørgsel, som den medfører. Vi forventer fortsat at se et sæsonbestemt fald i antallet af økologiske kreaturer, men i disse uger er der en god forsyning ifht. efterspørgslen," siger han i en beretning sendt ud til leverandørerne af økologiske svin og kreaturer.

Danish Crown: Vi kommer til at arbejde voldsomt meget med robotter

Friland tilbage på vækstspor efter udfordrende år

L&F og Økologisk Landsforening får kritik i sag om fordeling af tilskudsmidler

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier