FødevareWatch

Medie: Flammen-familien går til angreb på konkurrent

En oksemørbradkonflikt mellem familien bag Restaurant Flammen og ejerne bag Restaurant Ilden er i gang.

Foto: Anita Graversen

Hvem gjorde hvad først? Det er der uenighed om mellem familien bag restaurantkæden Restaurant Flammen og ejerne af konkurrenten Restaurant Ilden. Bøfkæderne har mere eller mindre samme koncept.

I den senere tid har der været en diskussion i medierne mellem de to ejerkredse. Ilden er blevet anklaget for at have kopieret Flammens koncept, og løbende stjæler ideer fra dem. Nu er det så blevet nok for den sønderjyske familie bag Flammen. Det sker efter, at folkene bag Ilden i en artikel pegede på, at de var først til at introducere oksemørbrad på udvalgte dage i deres buffet.

Det skriver Fyens Stiftidende.

"Vi har sådan set ikke rigtigt ønsket at kommentere Ildens kopiering af vores koncept. De driver deres restauranter, og vi driver vores. Men når de går direkte ud og lyver om, at vi skulle have kopieret dem, så bliver det for meget af det gode," siger Martin Sunddal, der ejer Flammen sammen med sine forældre og søster, til Fyens Stiftidende.

Han peger på, at det ikke er alt, som Ilden kopierer fra hans kædes koncept. For eksempel har konkurrenten ikke overenskomst for sine ansatte, lyder det fra Martin Sunddal.

Restaurantkonceptet ligner konkurrentens: Tjener millioner

Topchef stoppede pludseligt: Nu får Restaurant Flammen ny direktør

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier