FødevareWatch

Pizza-iværksættere investerer millioner i ny platform

For omtrent et år siden blev størstedelen af pizzakæden Gorms solgt til Orkla. Nu har to af iværksætterne bag kæden kastet sig over et nyt projekt.

Foto: Gorm's

De to medstiftere af pizzakæden Gorms, Christian Madsen og Jakob Heiberg, har investeret et millionbeløb i initiativet Bifrost, der fungerer som en matchmaking-platform, der forbinder virksomheders behov for innovative og grønne løsninger med de bæredygtige projekter.

Det skriver Berlingske.

"Vi bevæger os også ind i et nyt område, som vi ikke helt kender. Lige nu handler det dog om at skabe et stærkt produkt og etablere sig, og så må vi se, hvad der står skrevet i stjernerne i fremtiden," siger Christian Madsen.

Bifrost er på et år vokset fra tre til 30 medarbejdere.

Det børsnoterede norske selskab Orkla købte 67 pct. af aktierne i Gorms i foråret 2018.

Gourmetpizza-kæde vil åbne flere butikker med milliardkoncern i ryggen

Seks pizzanørder og en tidligere TDC-direktør tjener millioner på populært koncept

Tidligere TDC-chef skal holde styr på seks pizzafyres forretning

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier