FødevareWatch

Fransk ISS-konkurrent lander over analytikernes skive

Den franske servicekæmpe Sodexo, der ligesom ISS har fokus på kantinedrift, leverer over forventningerne.

Foto: Ritzau Scanpix

Den franske servicevirksomhed Sodexo, der konkurrerer med blandt andet danske ISS, fastholder sine forventninger til 2019 om en organisk vækst på 2-3 pct. og en profitmargin mellem 5,5 pct. og 5,7 pct., efter at selskabet torsdag morgen har leveret regnskab for første kvartal.

I årets første kvartal leverede franske Sodexo en omsætning på 11,1 mia. euro og en organisk vækst på 3,1 pct. Til sammenligning havde analytikerne ifølge et estimat indsamlet af Bloomberg News ventet en omsætning på 10,95 mia. euro.

Det underliggende driftsresultat for kvartalet landede på 647 mio. euro.

"Fokus på vækst er begyndt at rykke ved markøren," siger selskabets administrerende direktør, Denis Machuel, i en kommentar til regnskabet.

Det er særligt i Nordamerika, at selskabet har gjort fremskridt i første kvartal herunder i det nye Health Care North America Team. Også i Brasilien har Sodexo i kvartalet kunne notere fremgang - især løftet af et forbedret økonomisk klima.

2018 var et udfordrende år for Sodexo, hvor forretningerne "Healthcare" og "Education" i Nordamerika var nogle af årsagerne til, at Sodexo havde det svært.

Sidste år præsterede Sodexo en organisk vækst på 1,6 pct. for hele året.

ISS-konkurrent skyder til tops efter pæne væksttal

Kokkenes Køkken måtte sende 100 millioner og 130 ansatte i favnen på ISS

Store virksomheder kritiserer regeringen for paradigmeskift

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier