FødevareWatch

Stryhns melder sig på banen med økologi for første gang

Med en ny økologisk leverpostej lancerer Stryhns sit første økologiske produkt. Koncernen har investeret i nyt udstyr og regner med at bidrage med flere økologiske varer på hylderne i en nær fremtid. 

Foto: Lærke Posselt

Stryhns har lanceret en økologisk leverpostej efter en længere udviklingsproces, oplyser den store fødevarekoncern i en pressemeddelelse.

Leverpostejen er selskabets første økologiske produkt.

"Vi mærker en stigende interesse for også at købe økologisk inden for vores kategorier. Og vi er nu klar med en økologisk postej, der ikke alene svarer på forbrugernes efterspørgsel efter økologi, men som i den grad lever op til den rette kvalitet og smag, som fortsat er den vigtigste parameter, når familierne vælger deres daglige leverpostej," siger Lars Bo Christiansen, marketingdirektør i Stryhns AS, i meddelelsen.

"For os har det ikke handlet om at komme først på markedet med en økologisk leverpostej, men at komme på markedet med et rigtigt godt produkt. Nu har vi så, efter en grundig proces, ramt den velkendte smag og kvalitet, som vi ikke ønsker at gå på kompromis med," siger han videre.

Marketingdirektøren fortæller, at selskabet har flere økologiske lanceringer på vej.

"Vi har i dag de faciliteter, der skal til for at kunne producere og levere økologiske produkter. Med de meget positive erfaringer, vi har gjort os i processen med at udvikle en økologisk leverpostej, forventer vi at lancere flere økologiske produkter til glæde for forbrugerne, som også indgår i vores strategi om øget fokus på bæredygtighed," lyder det i meddelelsen.

Virksomheden omsatte i 2017 for 695 mio. kr. indenfor dagligvare- og foodservicesektoren og har omkring 400 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark.

Stryhns AS er en del af den familieejede, norske koncern Agra, der har aktiviteter i Norge, Sverige og Danmark.

Stryhns sætter kurs mod milliarden

K-Salat-salg indbragte Orklas danske forretning 100 mio kr

Stryhns i tilfredsstillende tilbagegang

Stryhns får markant bøde for muggen mayonnaise 

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier