FødevareWatch

Tulip investerer 20 millioner i britisk fabrik

Danish Crowns britiske datterselskab smider 20 mio. kr. efter en fabrik, som skal blive bedre til at producere nicheprodukter.

Foto: Morten Fauerby

Tulip i Storbritannien, der er ejet af Danish Crown, investerer 2,3 mio. pund - omkring 20 mio. kr. - i en fabrik i den engelske by Ruskington. Pengene skal bidrage til at bringe nye produkter på markedet. Det skriver Foodbev.

Fabrikken, der beskæftiger 450 ansatte, producerer blandt andet cocktailpølser og såkaldte skotske æg, og nu vil man udvide med en mindre sidegesjæft, hvor der skal produceres nicheprodukter hurtigere og mere effektivt. Derudover skal investeringen underbygge væksten indenfor snacking-kategorien, skriver mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier