FødevareWatch

FødevareWatch Briefing - uge 13: Kantiner, norske detailmilliarder, tørrede frugter og Lars Seier

Redaktør Jørgen Rudbeck taler med Mikkel Aabenhus Hemmingsen om de vigtigste nyheder fra føde- og drikkevare-sektoren i ugen, der gik, og ser frem mod den kommende uges nyheder.

Abonnér på FødevareWatch Briefing her:

Apple Podcast

Spotify

Youtube

 

Ugens fremhævede historier:

Selskab fik kontrakt til knap 64 millioner forlænget: "Det er faktisk en meget god kunde"

TV2 og Udenrigsministeriet med henholdsvis 1100 og 900 medarbejdere fløj sidste år ind under kappen hos Cheval Blanc Kantiner. Selskabet mærker vinden i ryggen fra en generel fremgang i dansk erhvervsliv, fortæller direktøren.

 

Dagrofa-ejer voksede 3,3 procent i 2018 og landede milliardresultat

Norgesgruppen, der ejer en stor bid af den danske Dagrofa-koncern, har i det seneste år set salget vokse til knap 88 mia. norske kr., og resultatet kravlede igen over 3 mia. norske kr.

 

Reitan Distribution forlænger aftale med 71 butikker i fem år

Reitan-koncernens danske grossistvirksomhed har forlænget en vigtig aftale med en convenience-kæde, der har 71 butikker i Danmark.

 

Danmarks største svampeproducent vil sælge tørret frugt og grønt

Tvedemose, der er den ene af to store tilbageværende danske svampeproducenter, breder nu produktpaletten ud og rykker ind på nye markeder.

 

Største fremgang for dansk svinekød siden 2003

"Det er en helt vild bevægelse, vi ser lige i øjeblikket." Salgsdirektør i Danish Crown Pork mærker for alvor effekten af en øget kinesisk efterspørgsel efter svinekød.

 

Lars Seier forudser at størstedelen af verdens fødevarer vil blive fremstillet i laboratorie

Landmænd kommer til at spille en langt mindre rolle i fremtidens fødevareproduktion, hvis man spørger erhvervsmand Lars Seier. Han har allerede kastet penge i laboratoriekød og har appetit på mere.

 

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier