FødevareWatch

Nordjysk snackselskab udvider og bygger nyt lager

Selskabet fra Østerild, der handler snacks og søde sager, udvider med samlet 2600 kvadratmeter.

Hos snackselskabet Nordthy A/S går det godt, og derfor er den nordjyske virksomhed netop gået i gang med at bygge en ny lagerhal på 2000 kvadratmeter samt 600 kvadratmeter til velfærdsfaciliteter og showroom. Det skriver Nordjyske.

"Vi er i akut pladsnød. Selvfølgelig fordi vi har en rimelig succes med vore nye ting," siger Søren Lukassen, adm. direktør og medejer, til Nordjyske.

Direktøren fortæller også, at virksomheden er vokset 35 pct. de seneste tre år, og rugbrødschips er et af de produkter, der går som varmt brød. Selskabet handler primært med snacks og søde sager og får levering fra 30 fabrikker i Europa.

Nordthy landede et resultat på 3,5 mio. kr. efter skat og et bruttoresultat på 23,2 mio. kr. i det seneste regnskab fra 2017, ifølge CVR.

Tidligere Mette Munk-direktør køber sig ind i nordjysk snackselskab

Roulade- og tærteemballage er fyldt med fluorstoffer

Nordjysk kiksegrossist vil vokse i Tyskland 

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier