FødevareWatch

Frostfirma vokser 20 procent - stadig langt igen til tidligere niveauer

Esbjerg-frostvirksomhed kan lægge 3,5 mio. kr. ekstra på bunden i 2018, men det er stadig en tilbagegang fra 2015.

Claus Sørensen-koncernen har investeret 34,9 mio. kr. i løbet af 2018 for at effektivisere kapaciteten. Foto: Luis Hidalgo/AP/POLFOTO/arkiv

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier