FødevareWatch

Frostfirma vokser 20 procent - stadig langt igen til tidligere niveauer

Esbjerg-frostvirksomhed kan lægge 3,5 mio. kr. ekstra på bunden i 2018, men det er stadig en tilbagegang fra 2015.

Claus Sørensen-koncernen har investeret 34,9 mio. kr. i løbet af 2018 for at effektivisere kapaciteten. | Foto: Luis Hidalgo/AP/POLFOTO/arkiv

Claus Sørensen A/S, der holder til i Esbjerg, oplever fremgang i 2018, hvor selskabet har været bedre til at tjene penge på at lægge fisk og andre fødevare på køl.

Selskabet kommer ud af året med et overskud på 21,3 mio. kr. mod 17,8 mio. kr. året før, hvilket svarer til en stigning på 20 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier