FødevareWatch

Det vil Arla og Danish Crowns konkurrenter på klimafronten

De danske andelskoncerner er langt fra ene om at have ambitioner i forhold til at reducere belastningen af miljøet og klimaet. Her er et overblik over nogle af de mange initiativer, der findes i de globale kød- og mejerikoncerner.

Foto: Alexander F. Yuan, AP

En lang række af de internationale kæmper, som Arla og Danish Crown i mange henseender måler sig op imod, har ligesom de danske andelskæmper planer for, hvordan de vil mindske deres aftryk på klimaet i de kommende mange år.

Danish Crown fremlagde i sidste uge de første dele af en strategi, der skal gøre kødkoncernen i stand til at producere det mest bæredygtige svinekød i verden. Det er en plan, som indeholder en samlet vision om at være CO2-neutral i 2050. Derudover har man opsat en 2030-plan, hvor man skal have skåret halvdelen af den CO2-udledning, som slagterikoncernen havde tilbage i 2005.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier