FødevareWatch

Øgede omkostninger i norske lakseselskaber bekymrer analytikere

De sidste år er omkostningerne steget omtrent 50 pct. for lakseselskaberne i Norge, og det bekymrer analytikerne.

Foto: Marine Harvest

De børsnoterede norske lakseselskaber har øget overskuddet med over 150 pct. fra 2015 til 2018, men deres omkostninger er samtidig steget næsten 50 pct. per ton slagtet laks i samme periode.

Det skriver erhvervsmediet E24, som har kigget på Mowi, Salmar, Lerøy, NRS og Grieg Seafood i deres gennemgang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier