FødevareWatch

Michelinkok vil holde ejerskabet for sig selv: "Jeg har det svært med kapitalfonde, som kommer ind og vil konceptualisere"

Henrik Ydes Kiin Kiin-restauranter ekspanderer, men michelinkokken takker nej til kapitalfondenes penge.

Henrik Yde | Foto: Joachim Adrian

Michelinkokken Henrik Ydes restauranter, der blandt andet indbefatter Kiin Kiin på Nørrebro, udvider hele tiden og er nu på vej til at åbne i Aarhus. Selvom ekspansionen koster har kokken dog ingen planer om at invitere andre ind i ejerkredsen. Det skriver Berlingske.

"Jeg har det svært med kapitalfonde, som kommer ind og vil konceptualisere. Alt skal vægtes og vejes. Jeg kan ikke have det. Det er dræbende for al kreativitet. Vi har aldrig haft en forretningsplan. Alle vores forretninger er baseret på mavefornemmelser, og tjeneren må gerne skænke et ekstra godt glas rødvin til en god stamgæst," siger Henrik Yde til Berlingske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier