FødevareWatch

Casper Christensen investerer i måltidskassevirksomhed

Komikeren Casper Christensen er hoppet med på den kødfrie vogn og investerer et ukendt beløb i et af landets markante måltidskassefirmaer. Her får han også titel af kreativ konsulent.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Måltidskasseleverandøren Simple Feast, der i august blev  tilført 78 mio. kr. fra blandt andre Balderton Capital og danske Byfounders har fået en prominent mand ombord.

Ifølge Børsen har komikeren Casper Christensen investeret i leverandøren, der som sit særkende kun arbejder med plantebaserede råvarer i sine kasser.

Det fremgår ikke, hvor stor Casper Christensens investering er, men i avisen hedder det, at han har fået titel af at være kreativ konsulent i Simple Feast.

Jakob Jønck får i Simple Feast selskab af Casper Christensen, der ifølge Børsen har investeret i måltidskassevirksomheden.
Jakob Jønck får i Simple Feast selskab af Casper Christensen, der ifølge Børsen har investeret i måltidskassevirksomheden.

"En af de ting der gør, at jeg synes, det er fedt at have Casper med ombord, det er, at han har den tilgang, at det ikke behøver være den løftede pegefinger, men at der i stedet gerne må være mere positive budskaber. Jeg tror derfor også, at hvis man kombinerer det, at det kan blive rigtig godt", siger stifter og direktør Jakob Jønck.

FødevareWatch har været i kontakt med Jakob Jønck, der ikke ønsker at uddybe, hvor mange penge Casper Christensen har investeret i Simple Feast, eller hvor stor en ejerandel den nye kreative konsulent sidder på.

Dansk startup henter nye kræfter hos venturefond

Markante investorer køber sig ind i nystartet måltidsklub

Endomondo-millionær vil nå lige så mange mennesker som McDonalds

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier