FødevareWatch

Casper Christensen investerer i måltidskassevirksomhed

Komikeren Casper Christensen er hoppet med på den kødfrie vogn og investerer et ukendt beløb i et af landets markante måltidskassefirmaer. Her får han også titel af kreativ konsulent.

Foto: Linda Johansen/Polfoto/Arkiv

Måltidskasseleverandøren Simple Feast, der i august blev  tilført 78 mio. kr. fra blandt andre Balderton Capital og danske Byfounders har fået en prominent mand ombord.

Ifølge Børsen har komikeren Casper Christensen investeret i leverandøren, der som sit særkende kun arbejder med plantebaserede råvarer i sine kasser.

Det fremgår ikke, hvor stor Casper Christensens investering er, men i avisen hedder det, at han har fået titel af at være kreativ konsulent i Simple Feast.

Jakob Jønck får i Simple Feast selskab af Casper Christensen, der ifølge Børsen har investeret i måltidskassevirksomheden.
Jakob Jønck får i Simple Feast selskab af Casper Christensen, der ifølge Børsen har investeret i måltidskassevirksomheden.

"En af de ting der gør, at jeg synes, det er fedt at have Casper med ombord, det er, at han har den tilgang, at det ikke behøver være den løftede pegefinger, men at der i stedet gerne må være mere positive budskaber. Jeg tror derfor også, at hvis man kombinerer det, at det kan blive rigtig godt", siger stifter og direktør Jakob Jønck.

FødevareWatch har været i kontakt med Jakob Jønck, der ikke ønsker at uddybe, hvor mange penge Casper Christensen har investeret i Simple Feast, eller hvor stor en ejerandel den nye kreative konsulent sidder på.

Dansk startup henter nye kræfter hos venturefond

Markante investorer køber sig ind i nystartet måltidsklub

Endomondo-millionær vil nå lige så mange mennesker som McDonalds

Mere fra FødevareWatch

Fynsk frugtkoncern fordobler resultatet

I et år hvor omsætningen i Orskov Foods er gået tilbage med hele 11 pct., har den fynske frugtkoncern formået at løfte bundlinjen tilbage på rekordniveau. Lavt prisniveau presser fortsat dansk frugtavl hårdt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier