FødevareWatch

Cofoco-ejer: "Man er godt dum, hvis man ikke køber sol- eller vindenergi i dag"

Klima og bæredygtighed er værdier, der går hånd i hånd med Cofocos restauranter og produkter, hvis man spørger medejer August Lund. For ham er det den eneste måde at tænke forretning på.

Foto: PR, Cofoco

For ejerne i Cofoco er bæredygtighed en central mærkesag. Hvert år bringer de initiativer på banen for at gøre både restauranter og fødevarer mere bæredygtige og miljørigtige. "Rigtige," som medejer August Lund kalder det.

Han ville slet ikke drive en forretning som Cofoco, hvis det ikke var på bæredygtige principper. Og derfor bliver der hele tiden taget skridt for at gøre mere for klimaet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier