FødevareWatch

Dansk-svensk madolieproducent køber britisk foodservice-selskab

Det britiske foodservice-selskab BD Foods bliver købt af dansk-svenske AAK som led i strategien om at udvikle i samarbejde med kunderne.

Foto: AAK/ PR

Dansk-svenske AAK, der har hjemme i Karlshamn på den svenske vestkyst og producerer plantebaserede fedtstoffer og olie, køber britiske BD Foods. Det fremgår af en selskabsmeddelelse.

"Opkøbet passer rigtig godt til vores globale ekspansion indenfor foodservice og vil give os en supplerende række produkter i premium enden af foodservicemarkedet," siger Johan Westman, adm. direktør i AAK, i meddelelsen.

BD Foods producerer madtilbehør som sovs, dressing og frugtkompot og omsatte for omkring 120 mio. svenske kroner i 2018. Selskabet har 100 medarbejdere, og kunderne tæller eksempelvis Subway, Hilton, Foodworks og KLM.

Dansk-svensk oliekæmpe køber op

Dansk-svensk oliekæmpe holder fast i fremgangen

Ny rekord i dansk-svensk oliekæmpe 

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier