FødevareWatch

Chr. Hansen skruer op for sats på planter og farma

Ingredienskoncernen har et mål om at skabe er en vækst på 50 pct. i afdelingen Health & Nutrition.

Mauricio Graber, topchef i Chr. Hansen Foto: Lars Krabbe / Finans

Ingrediensgiganten Chr. Hansen vil i fremtiden satse hårdt på løsninger indenfor plantebeskyttelse, dyresundhed og udvikling af medicin til mennesker.

Det skriver Børsen.

Topchef i selskabet, Mauricio Graber, fortæller, at det er divisionen Health & Nutrition, der skal investeres i. Health & Nutrition står i dag for 21 pct. af selskabets samlede omsætning, og målet er en vækst på 50 pct. i afdelingen.

Satsningen på sundhed og planter går ifølge Mauricio Graber hånd i hånd med nogle af de udfordringer, som verden står overfor, herunder en befolkningsvækst på to mia. mennesker frem mod 2050.

"Chr. Hansen kan spille en fantastisk rolle i at gøre os i stand til at løse de udfordringer. Vi kan nedbringe madspild gennem vores mikrobielle løsninger, gøre landbruget mere effektivt uden brug af pesticider og gøre kødproduktion mere bæredygtigt gennem probiotika," siger Mauricio Graber til Børsen.

Morten Imsgard, der er senioranalytiker i Sydbank, understreger også, at satsningen på Health & Nutrition giver god mening, da selskabets største vækstpotentiale ligger her.

Topchef for milliardforretning: Plantebaserede fødevarer er en stor mulighed for nye partnerskaber

Chr Hansen kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed

Mexicansk boss i Hørsholm: "I Danmark er første gang, at jeg ser så tydelig balance mellem arbejde og privatliv"

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier