FødevareWatch

Dansk Cloetta-forretning skifter igen ud i direktionen

Siden nytår har den danske del af skipperpibekoncernen Cloetta formelt haft moderselskabets nye finansdirektør siddende i direktionen.

Foto: Cloetta PR

Frans Ryden tiltrådte i november stillingen som finansdirektør i den svenske slikkoncern Cloetta, og siden nytår har han figureret som medlem af direktionen i Cloetta Danmark ApS.

Det fremgår af en meddelelse fra Det Centrale Virksomhedsregister.

Frans Ryden har i den danske direktion afløst Esther Roelofs, fremgår det.

Hun tiltrådte så sent som i august direktionen i selskabet, der for godt et år siden meddelte, at danske Christian Boas Linde fra nytåret 2017/18 skulle være direktør for Cloetta Danmark og Norge.

Ledelseslaget i den danske del af koncernen tæller nu Christian Boas Linde, Esther Otten Roelofs og Lars Jacob Broberg. Øverst finder man tidligere Arla Sverige-direktør Henri de Savage-Nolting som adm. direktør, mens Frans Ryden besidder posten som koncernens øverste talansvarlige.

Sommervarmen tog toppen af Cloettas lakridspibesalg

Cloetta får ny økonomidirektør i Danmark

Mars øger sliksalget i Danmark

Mere fra FødevareWatch

Paradis har solgt sin amerikanske forretning

Efter udfordringer på det nordamerikanske kontinent har Paradis endelig fundet en køber til sine 14 butikker i Californien. Den nye ejer vil føre nogle af de planer ud i livet, som de danske ejere ikke har haft penge til, siger bestyrelsesformand Jan Steenhard.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier