FødevareWatch

Kødproducent falder på opkøbsplaner

USA's største kødproducent, Tyson Foods, dykker på aktiemarkedet efter rygter om opkøbsplaner.

Foto: Joachim Adrian / Ritzau Scanpix

Tyson Foods, der er USA's største kødproducent, falder på aktiemarkedet tirsdag, efter at tv-stationen CNBC har berettet, at kødkoncernen har ført samtaler om at overtage den privatejede konkurrent Foster Farms for 2 mia. dollar.

De to selskaber er dog uenige om prisen for Foster Farms, og derfor kan en handel ende med at falde på gulvet, oplyser CNBC på baggrund af anonyme kilder med kendskab til sagen.

Ændrede forbrugsvaner med forandret smag og ønsket om lettere og hurtigere madlavning har tvunget sektoren til at lede efter vækst inden for specialområder, skriver Bloomberg News, og på den baggrund købte Tyson Foods op for mere end 7 mia. dollar i 2018 - herunder overtagelsen af Keystone Foods for 2,5 mia. dollar.

Keystone er storleverandør af kyllinge-nuggets, mens Foster Farms opdrætter kyllinger og kalkuner i Californien og ligeledes sælger frosne kyllinge-nuggets.

Aktien i Tyson Foods er tirsdag faldet med 0,6 pct. til 61,44 dollar, men inden nyheden var aktien i et lille plus i 61,95 dollar.

Amerikanere gennemfører stort nuggetkøb

Amerikansk kødkæmpe sat i forbindelse med flere internationale kyllingeopkøb

Tyson Foods kommer svækket ud af fjerde kvartal 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier