FødevareWatch

Planteslagterne vil udfylde gabet mellem veganere og kødelskere

Plantebøffer og -deller fra ny iværksætter skal hverken ligne eller smage som kød. Målet er derimod at ramme samme nærringsindhold og kombinationen af sødt, salt og umami som kendes fra kød, fortæller medejer Henrik Have.

Foto: PR/Planteslagterne

De tre iværksættere bag Planteslagerne Aps er svømmet med den plantebølge, som efterhånden mange føde- og drikkevareselskaber har øjne på. Selskabet har, med sine plantebøffer, -pølser, -postej og -deller, som ambition at udfordre kødindustrien.

Medejer Henrik Have fortæller FødevareWatch hvordan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier