FødevareWatch

Capnova-folk klar med nyt udviklingsselskab efter statslig nedlukning

Direktør Kim Ove Olsen og hovedparten af medarbejderne fra det nedlukkede statslige innovationsmiljø Capnova hopper videre i et nyt udviklingsselskab med navnet Spring Nordic. Det nye selskab vil gøre videntunge iværksætterfirmaer levedygtige ved at lukke kapitalgabet mellem tidlig soft funding og senere direkte investeringer.

Kim Ove Olsen sætter sig i spidsen for Nordic Spring. | Foto: PR

Spring Nordic er navnet på et nyt udviklingsselskab, der opstår ud af asken efter Capnova - et af af de fire nu nedlukkede statslige innovationsmiljøer omkring universiteterne. Med direktør Kim Ove Olsen i spidsen er i alt 17 medarbejdere fra Capnova nu klar til at lancere Spring Nordic, der vil hjælpe unge videntunge iværksætterfirmaer med at rejse kapital og kommercialisere forretningsidéerne.

Spring Nordic vil bygge bro over kapitalgabet mellem den tidlige soft funding fra Innovationsfonden og de noget senere direkte investeringer fra Vækstfonden. Det skal ske ved hjælp af fonde, partnerskaber med industrien og et større tech-transfer-projekt. Spring Nordic vil på den måde føre tidlige videntunge iværksættere over kapitalgabet og frem mod at blive robuste, levedygtige virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier