FødevareWatch

Direktør i Kokkenes Køkken ser store forandringer i kantinemarkedet

Der vil ske markante ændringer inden for frokostkantinerne på virksomheder landet over, vurderer Kokkenes Køkkens nye direktør.

Foto: Kokkenes Køkken PR

Maj Toppenberg satte sig for enden af bordet som direktør i Kokkenes Køkken i august. Derved står hun i spidsen for nogle af landets største kantiner som Novozymes og TDC, og får hun ret vil medarbejderne på de to virksomheder i løbet af de kommende år opleve markante ændringer i frokostordningerne.

Det skriver Børsen.

Den klassiske frokostbuffet vil langsomt ændre form eller forsvinde i takt med, at nye generationer indtager arbejdsmarkedet.

Desuden er konkurrencesituationen forandret, så det ikke længere blot er andre cateringselskaber, som Kokkenes Køkken skal konkurrere med.

"Fremtidens kantine skal kunne levere meget mere end en frokost til virksomhedens medarbejdere. Den vil komme til at konkurrere med supermarkederne, når det gælder convenience-mad. Folk skal kunne købe et godt udvalg af convenience med hjem fra arbejdet. Det bliver kæmpestort og vokser allerede. Men forventningerne til udbuddet vil stige," siger hun til Børsen.

Flere vælger at lade andre lave juleanden og ris a la manden

ISS får fem-årig kontrakt med britisk bank

Ny fremgang for dansk foodservicesektor

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier