FødevareWatch

Karen Hækkerup og Coop-direktør i spil til Hartmanns bestyrelse

Æggebakkeproducenten Brdr. Hartmann vil udvide sin bestyrelse med yderligere to medlemmer.

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Emballageproducenten Brdr. Hartmann vil udvide sin bestyrelse med yderligere to medlemmer.

Derfor stilles der til selskabets generalforsamling 9. april 2019 et forslag herom, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

"Hartmanns markeder gennemgår en spændende udvikling i disse år, hvor bæredygtighed og forståelse for forbrugeradfærd bliver stadig vigtigere konkurrenceparametre. Derfor lægger vi op til at styrke bestyrelsen med indstillingen af tre stærke profiler til valg på generalforsamlingen i 2019," lyder det fra bestyrelsesformand Agnete Raaschou-Nielsen i meddelelsen.

Det nuværende bestyrelsesmedlem Jørn Mørkeberg Nielsen har besluttet, at han ikke genopstiller, hvorfor der skal vælges tre nye medlemmer, hvis forslaget vedtages.

Til de ledige poster har Hartmann blandt andre foreslået den tidligere socialdemokratiske minister Karen Hækkerup, der senest har været administrerende direktør for interesseorganisationen Landbrug & Fødevarer.

Derudover er Coops koncerndirektør, Jan Madsen, også blevet foreslået, ligesom at Marianne Schelde, finansdirektør i Thornico Holding, er indstillet som repræsentant for selskabets hovedaktionær, Thornico Holding.

Hartmann-formand: Den største risiko er at have den forkerte direktør

Hartmann nedjusterer - ramt af argentinsk inflation

Bestyrelsesformand: To helt afgørende faser i uventet direktørskifte i Hartmann

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier