FødevareWatch

Letz Sushi-direktør forventer at lande i yderligere 500 supermarkeder

I dag leverer sushikæden frisk sushi til op mod 500 supermarkeder. Til næste år regner direktøren med, at tallet er fordoblet.

Foto: Letz Sushi

Inden kalenderen bladres til 2020 er Letz Sushi i 1000 supermarkeder landet over. Det regner direktøren i sushi-kæden, Anders Barsøe, i hvert fald med.

Det skriver Børsen.

Convenience-delen er netop begyndt at tjene penge hjem til sushikæden og direktøren forventer, at den i dag tocifrede omsætning fra detail vil fordobles til næste år. 

"Vi har indtil nu ikke haft produktionskapacitet til at følge med. De kæder, vi har været ude i, har gerne ville afsætte mere, end vi kunne levere. I peak-tidspunkter omkring weekender osv. kunne vi have lagt 30 pct. til. Og det er uden det opsøgende arbejde og nye butikker, som vi går efter nu," siger Anders Barsøe til avisen.

I dag leverer kæden sushi til 400-500 butikker herunder detailkæderne Irma, Føtex, Føtex Food, Kvickly, Bilka og 7-Eleven.

Letz Sushi-kæde udbygger sin bæredygtige profil

Skandinaviens største sushileverandør solgt

Sticks'n'Sushi-ejer skuffet over nyt regnskab 

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier