FødevareWatch

McDonalds vil skrue ned for antibiotika hos leverandører af oksekød

Verdens største fastfoodkæde forpligter sig til i de kommende år at nedbringe mængden af antibiotika hos de kvæg, som der i sidste ende ender som bøffer hos McDonalds.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mike Stewart

I 2016 fandt McDonalds megafonen frem og annoncerede, at kæden ikke længere solgte kylling opdrættet med antibiotika.

Nu arbejder verdens største fastfoodkæde med at skrue ned for oksekød, der kommer fra kvæg, som har fået antibiotika.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier