FødevareWatch

Her er de tre årsager til det store minus i Emmerys

Den økologiske bagerkæde Emmerys har for nyligt præsenteret endnu et stort underskud. Ifølge direktør Shahriar Bakhshpour er der tre væsentlige årsager til tilbagegangen.

Foto: /ritzau/Sara Galbiati

Det er langt fra nogen dans på roser at befinde sig på den konkurrencescene, hvor man i København og Aarhus finder markante bageriaktører som særligt Lagkagehuset og Meyers.

Det må man til fulde sande i Emmerys-koncernen, der i sidste uge præsenterede et mørkerødt regnskab med et underskud på 18,7 mio. kr. og et negativt driftsresultat på minus 18,3 mio. kr. efter afskrivninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier