FødevareWatch

Store investeringer halverer overskuddet i Hanegal

Den jyske pålægsproducent forventer, at store investeringer i blandt andet personale og en kommende udvidelse vil fordoble selskabets kapacitet og skyde gang i eksporten.

De to stiftere af Hanegal - Ulrich Kern-Hansen og Fie Graugaard. | Foto: Ditte Valente.

Den økologiske pålægs- og færdigretsproducent Hanegal A/S må i 2017/18 se bundlinjen gå tilbage for tredje år i træk. Overskuddet er denne gang det laveste i fem år, og årsresultatet lander på 1,2 mio. kr. mod 2,0 mio. kr. året før, fremgår det af årsrapporten, der netop er blevet offentliggjort.

Men der en god grund til, at overskuddet er knap halveret, fortæller selskabets adm. direktør, Cees Kuypers, til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier