FødevareWatch

Ny direktør på plads i Seges

Landbrug & Fødevarers videns- og innovationshus Seges får ligesom moderorganisionen ny direktør. Han er ligeledes fundet internt.

Seges, der er Landbrug & Fødevarers videns- og innovationshus, får ligesom hovedorganisationen på Axelborg ny direktør i form af Ejnar Schultz.

Efter en rokade i direktionen i Landbrug & Fødevarer, som betyder, at det i fremtiden er Seges' hidtidige direktør Anne Lawaetz Arhnung, der skal stå i spidsen for Landbrug & Fødevarer, er Ejnar Schultz steget i graderne.

Ejnar Schultz har siden 2007 siddet i direktionen i Seges og før, da det hed Videncentret for Landbrug, og han kommer fra en position som direktør for innovation.

"Seges får en arbejdsom, vellidt og målrettet direktør med et stort netværk, der har et indgående kendskab til landbruget. Samtidig har jeg i min tid som direktør for Seges lært ham at kende som en dygtig, loyal og vedholdende kollega, der i den grad kæmper for landbruget. Jeg glæder mig over, at han har takket ja, og ser frem til vores fortsatte samarbejde," udtaler Anne Lawaetz Arhnung om sin afløser i en pressemeddelelse.

Ejnar Schultz er dags dato tiltrådt stillingen. Udover den nye direktør består ledelsen i Seges af direktør for Digital, Ivar Ravn samt finansdirektør Lars Daugaard.

Landbrug & Fødevarer har fundet Hækkerups arvtager

Landbrug & Fødevarer dropper Folkemødet

L&F overtager kendt fiskekampagne

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier