FødevareWatch

Øget salg til bagere og isbranche får Vejle-selskabs bundlinje til at hæve

Det bageriorienterede råvareselskab Engelhardt fordobler årets resultat, men rammer stadig et stykke ved siden af sine egen ambitioner. Direktør og medejer er dog fortrøstningsfuld i forhold til at høste ny vækst i det kommende år.

Foto: Per Volkver

Engelhardt A/S, der leverer råvareingredienser til bageri, brød og isbranchen i Danmark, bevæger sig tilbage mod rekordresultatet fra 2015/16 på 1,6 mio. kr., men nåede i 2017/18 ikke hele vejen.

Bundlinjen blev således på 0,8 mio. kr., hvilket er en fordobling af årsresultatet i 2016/17. Det var ellers ambitionen at nå op omkring 1,5 mio. kr. i 2017/18 og derved indhente meget af det, selskabet tabte, da en stor kunde opsagde samarbejdet i 2016/17.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Professor: Klimavenlig mad skal normaliseres

På samme måde, som elbilerne spreder sig og i højere grad bliver normen i fremtidens bilpark, skal danskernes lyst til klimavenlige fødevarer igennem en proces, hvor det bliver normalen at spise mere grønt, mener professor Katherine Richardson, der er medlem af Klimarådet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier