FødevareWatch

Arla slår to mindre mejerier sammen

To vestjyske mejerier bliver til et. Sammenlægningen rammer ikke de timelønnede, men får konsekvenser for ledergruppen og funktionærer.

Foto: Arla/ PR

Holstebro Flødeost og Holstebro Smør har hidtil fungeret som to selvstændige mejerier på trods af, at begge er ejet af Arla og fysisk ligger placeret lige ved siden af hinanden.

Nu skal de to mejerier dog smelte sammen til et fælles under navnet Holstebro Mejeri.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

"Holstebro Flødeost og Holstebro Smør er i mange år gået forrest, når det kommer til at optimere et samarbejde på tværs af mejerier. Samarbejdet er nu så tæt, og produktionerne på mejerierne er udviklet så meget, at det giver størst mening at lægge ledelserne sammen for at styrke samarbejdet endnu mere," siger Lars Dalsgaard, der har det globale ansvar for Arla's oste- og smør produktion, i en pressemeddelelse.

Holstebro Flødeost beskæftiger 35 funktionærer og 140 timelønnede, mens Holstebro Smør har 32 funktionærer og 168 timelønnede.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer rammer sammenlægningen ikke de timelønnede, men får konsekvenser for ledergruppen og funktionærer. En ny ledergruppe for Holstebro Mejeri ventes klar 1. december.

Mejeriet vil fortsætte med at producere henholdsvis Lurpak, Kærgården, Buko og Flødeost til blandt andet Danmark, Tyskland og Storbritannien.

Arla-spareprogram koster yderligere 140 medarbejdere jobbet

Arla køber stor grund i Holstebro

Arla-chef: Vi bremser og gasser på samme tid

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier