FødevareWatch

Enigt folketing retter skytset mod branchens brodne kar i nyt fødevareforlig

Med sigtekornet rettet mod branchens brodne kar har en gruppe enige fødevareordførere netop præsenteret et nyt fødevareforlig, der skal løbe frem til 2022.

Regeringen og forligskredsen af samtlige partier i Folketinget stod bag miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jennsenm, da man i Miljø- og Fødevareministeriets gårdhave på Christiansborg præsenterede Fødevareforlig 4. | Foto: Thomas Rønsholdt Mørch.

Langt fra en kommende valgkamp om pladserne i Folketinget har miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen sammen med alle Folketingets partier onsdag formiddag præsenteret resultatet af forhandlingerne om det længe ventede Fødevareforlig 4.

Som ventet har forhandlingerne ikke været præget af det store drama, og indholdet i den endelige aftale har på sin vis ligget klar siden foråret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier