FødevareWatch

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Morten Hansson (th.) har i selskab med sin bror Kasper Hansson store ambitioner om at udbrede Karma Sushi-kæden til flere byer og på sigt også til udlandet.

Det skorter ikke på ambitioner i baglokalerne hos sushirestauranterne i Karma Sushi-kæden. Efter at være etableret i Frederikshavn i 2007 er den vokset til også at servere sushi i Aalborg og Aarhus, og inden længe har man også tre restauranter i København.

Bag konceptet finder man iværksætteren Morten Hansson, der ud over at stå bag Karma Sushi også har flere mexicanske restauranter under navnet Vaca. Begge koncepter har ligesom en produktionsvirksomhed hjemme under moderselskabet Kuyashii, der har base i Nørresundby.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier