FødevareWatch

Mondelez har fundet ny chef for nordeuropæisk forretning

Mondelez International har udnævnt Clive Jones som ny ansvarlig for sine nordeuropæiske forretninger.

Foto: Mondelez/PR

En forhenværende chef for tyggegummi, slik, drikkevarer og måltider i Asien, Stillehavsregionen, Mellemøsten og Afrika (AMEA) skal fremover lede Mondelez' tropper i Nordeuropa, herunder Danmark.

Det skriver Foodbev.com.

Den nye cehf, som hedder Clive Jones kom til Mondelez-koncernen sidste år efter 16 år i Pepsico-koncernen. Fremover skal han så være chef for de dele af Mondelez-aktiveterne, som har hjemme i Storbritannien, Irland, Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Clive Jones tager over, hvor Glenn Caton tidligere i stoppede, da han skulle videre i koncernen som ansvarlig for chokolade-forretninger i AMEA.

Global slik- og chokoladekoncern henter størst vækst i Europa

Toblerone giver sig: Den originale version kommer tilbage til briterne

Nestlé taber varemærke-retssag om Kitkats form

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier