FødevareWatch

Palæo-iværksættere: Reitan gav os en chance – og vi er vokset lige siden

Mange varer bliver testet på hylderne i landets 7-Eleven-butikker. En del ryger ud igen, men sådan har historien ikke været for Palæo. Iværksætterne bag stenalderkosten i Palæos to-go-pakker har efter dansk gennembrud sat kursen mod resten af Norden.

Foto: PR Palæo Foods

Der bliver langet over én million ingefærshots over disken i 7-Eleven om året. Firmaet bag er Palæo Foods Aps, der, udover ingefærshots, laver koldpresset juice og sandwich-alternativer til 7-Elevens danske butikker.

Konceptet er, at alle mad- og drikkevarer skal produceres uden tilsat sukker, uden konserveringsmidler, uden stivelse, uden gluten og uden laktose – og det har åbenbart været en succes ifølge den danske 7-Eleven-chef Jesper Østergaard, der peger på, at Palæo Foods var med til at sikre 7-Eleven en vigtig bid af sundhedsbølgen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier